Miroslav Holec
Premium

Pozvánka na konferenci TechEd v Praze

Miroslav Holec   29. dubna 2022

I tento rok se Gopas rozhodl uspořádat největší československou IT konferenci TechEd. Jubilejní dvacátý ročník konference TechEd je uspořádán v hybridním formátu. Účastníci se mohou účastnit jednodenní živé konference a další dva dny absolvovat online, nebo si zvolit pouze online variantu.

Konference je určená pro široké spektrum profesionálů v oblasti informačních technologií – IT a databázové specialisty, vývojáře, bezpečnostní odborníky a všechny, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech. V třídenním formátu nabídne 36 přednášek dvaceti předních českých a slovenských IT odborníků a zkušených lektorů.

Datum a místo konání
17.-19. 5. 2022 O2 arena, Českomoravská 2345/17, Praha 9

Registrace
www.teched.cz

Pro konferenci připravuji dvě přednášky. Máte-li dotazy kolem vývoje .NET aplikací, webových služeb nebo si chcete jen popovídat, odchyťte si mě během konference. Na místě konání budu celý den.

Osvědčená řešení pro REST API (živě i online)

Ukážeme si osvědčená řešení od návrhu REST API až po vývoj a testování v .NETu. Těšit se můžete na zásady při návrhu REST API, doporučené nástroje pro návrh, vybrané postupy a návrhové vzory pro vývoj REST API v .NETu a tipy pro automatizované testování.

Diagnostické nástroje v .NETu (pouze online)

Aplikace běží, ale tak nějak stěží. Naštěstí existuje mnoho diagnostických nástrojů, které lze nad .NET aplikacemi spouštět a odhalit jejich slabiny. Ukážeme si, jak se rychle podívat do paměti, ověřit počet instancí DbContextu nebo jak efektivně monitorovat aplikaci.